Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ζεστάθηκε η πλ. Πετρινού


Σε ένα αισιόδοξο, ευάριθμο και συμπαγές πλήθος συμπολιτών μας απηύθυνε την προεκλογική ομιλία της η επικεφαλής της Μαντινειακής Συμπολιτείας υποψήφια Δήμαρχος Αντωνία Γιαννούλη, μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο.
Αναφέρθηκε στις προγραμματικές προτεραιότητες για την υλοποίηση μιας κοινωνικής πολιτικής αλληλεγγύης γιά την εξασφάλιση της προστασίας των δικαιωμάτων (κοινωνικών και νομικών) και την αντιμετώπιση των αναγκών (επιδότηση ενέργειας θέρμανσης) όσων επλήγησαν βαρύτερα απο την πολιτική της κρίσης.
 Τόνισε την άμεση ανάγκη στήριξης της αγροτικής παραγωγής και του τουριστικού προϊόντος στο Μαντινειακό πεδίο με έργα υποδομής, κι όχι βιτρίνας, αλλά και της προώθησης των προϊόντων. Την αντιμετώπιση του προβλήματος των απορριμάτων σε όφελος των κατοίκων με την διαλογή και αξιοποίηση των υλικών αντί της χαριστικής εκμετάλευσης από κερδοσκόπους «επενδυτές». Εξέφρασε τη βεβαιότητά της οτι η δημοτική παράταξη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επόμενη μέρα της πόλης, «ήρθαμε για να μείνουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου