Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση μέρους του ψηφοδελτίου της Μαντινειακής Συμπολιτείας


Συμπολίτες, συμπολίτισσες,
           
Σήμερα παρουσιάζουμε τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού μας «Μαντινειακή Συμπολιτεία» για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές.
Η Μαντινειακή Συμπολιτεία είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός που προέκυψε από την συνεργασία που είχαν την προηγούμενη τετραετία πολίτες από τις αυτοδιοικητικές κινήσεις «Τρίπολη Ανθρώπινη Πόλη» , «Αρκάδων Κοινόν» και «Κοινωνική Πρωτοβουλία Τεγεατών», για θέματα στα οποία διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων, όπως η διαχείριση στερεών αποβλήτων, η συνένωση των Δήμων  εν όψει του σχεδίου Καλλικράτης κ.α
Θυμίζω κοινές συνεντεύξεις τύπου, ανακοινώσεις, παρουσία στην Αρκαδική T.V και στο Super T.V εκπροσώπων των κινήσεων αυτών, καθώς και ποίκιλλες εκδηλώσεις και δράσεις.
Στην κίνηση μας συμμετέχουν και άλλοι ενεργοί δημότες από περιφερειακούς Δήμους με σημαντική παρουσία στα δημοτικά δρώμενα του τόπου τους, καθώς και άλλοι πολίτες που εμπιστεύονται την κίνηση μας λόγω των δράσεων που προανέφερα.
Η δημιουργία, θέλω να τονίσω, της δημοτικής κίνησης προέκυψε από διαδικασίες βάσης, και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας, Βασίλης Γιόκαρης, αναδείχτηκε από Γενική Συνέλευση των μελών μας και όχι από κομματικό χρίσμα.
Αν και δεν εκλεχθήκαμε στα δημοτικά συμβούλια την προηγούμενη τετραετία, οι παρεμβάσεις μας ήταν συνεχείς και γνωστές στους συμπολίτες μας.
Για παράδειγμα, εμείς πιέσαμε τους Δημάρχους Τρίπολης και Τεγέας να ξεκινήσουν την ανακύκλωση των χαρτιών. Εμείς αναδείξαμε το θέμα της διεκδίκησης από ιδιώτες τμήματος του άλσους του Αγίου Γεωργίου, όταν οι υπεύθυνοι δηλώνουν άγνοια.
Η κίνηση μας, πρέπει να πω, είναι αντίθετη στον "Καλλικράτη", διότι ουσιαστικά καταργεί την τοπική αυτοδιοίκηση και μεταφέρει την εφαρμογή του μνημονίου στο χώρο της με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα που θα προκύψουν. Ωστόσο, παρά τις αντίξοες συνθήκες, εμείς θα εργαστούμε θετικά στο νέο Δήμο από οποιαδήποτε θέση.
Σας καλούμε, λοιπόν, στις επικείμενες εκλογές να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της Μαντινειακής Συμπολιτείας, διότι η δράση των μελών που την συγκροτούν απέδειξε στο προηγούμενο διάστημα με συγκεκριμένα αποτελέσματα, το ενδιαφέρον τους για την περιοχή μας.
Η στήριξή σας θα μας επιτρέψει να παρεμβαίνουμε πιο αποτελεσματικά σε θέματα που έχουν σχέση με το μέλλον του Δήμου μας και με την ποιότητα ζωής, τόσο τη δική μας όσο και των παιδιών μας.
Κλείνοντας, δηλώνουμε ότι δεν ερχόμαστε να πάρουμε, αλλά να δώσουμε για την αναγέννηση του τόπου μας.


Φραγκούλης Διονύσης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
του συνδυασμού «Μαντινειακή Συμπολιτεία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου